انتشار کتاب بازاریابی و مدیریت بازار

انتشار کتاب بازاریابی و مدیریت بازار، تالیف آقایان دکتر ابوالفضل خسروی و محمدرضا فتحی، اعضای هیات علمی دانشگاه تهران و آقای دکتر وحید مکی زاده، عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان

دانشگاه هرمزگان در طی سی سال گذشته در حوزه چاپ آثار مرتبط با علوم انسانی و مدیریت و حسابداری بسیار پویا بوده است. در همین راستا، اقدام به چاپ کتاب بازاریابی و مدیریت بازار تالیف آقایان دکتر ابوالفضل خسروی، محمدرضا فتحی و وحید مکی زاده نموده است. شایان ذکر است این کتاب به عنوان یکی از منابع اصلی درس اصول و مبانی بازاریابی در رشته های بازرگانی و کسب و کار مورد استفاده قرار می گیرد و بخش های عمده این کتاب سال ها در دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران تدریس شده است.